zľava

Youpin Cleargrass meteorologická Stanica Predpoveď Teploty Humidit atmosférickom tlaku Snímač Digitálne Hodiny Smart Wifi APP Control

€24.65 €22.18

Dostupnosť : Skladom

  • sku: e38
Vložiť do košíka

Štítky: xiao youpin, wirel meteo stanica, fanju fj3378, cleargrass xiao, cleargrass, mijia teplota, meteo stanica bezdrôtové senzory domov vonkajšie, youpin cleargrass vzduchu detektor, stanica meteo, wifi meteorologická stanica monitor.

Na cleargrass teplota vlhkosť vzduchu Tlak Vzduchu senzor digital môže sledovanie teploty, vlhkosti a atmosférického tlaku, a môžete potom vykonať zmeny prostredia odoslania oznámenia do svojho telefónu prostredníctvom APLIKÁCIE. S možnosťou zhodujúcich sa s ostatnými inteligentných zariadení, ako sú bránou na diaľkové ovládanie, smart zásuvky, univerzálny radič, atď. tento senzor je schopný pomôcť vytvoriť smart home. Čo je viac, tento inteligentný senzor je jednoduché ovládanie teploty a vlhkosti zmeniť kontrolou údajov podľa historických záznamov

  • Ovládanie Kanálov: 2 Kanálov
  • Číslo Modelu: youpin Tlak Vzduchu Teplota Vlhkosť digitálne
  • Gyro: youpin senzor
  • Max Rýchlosť: cleargrass/qingping
  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Rozsahu: 1
  • Názov Značky: NoEnName_Null


Axlekci2
2021-01-03
2/5
Falls off, does not connect to previously configured Wi-Fi.
Fullhot1
2020-11-03
5/5
I do not advise this seller, first attached a foreign tracker, A month later I fixed and had to wait for another month of delivery to Moscow. At the end of August bought, in early November received the parcel. In communication stupid wall, does not answer questions, writes in general about the fact, what I received in the 1st parcel (within a month), but it was only 10% goods. In fact, after which he sent the 2nd parcel, already with the remaining 90% items of the order.
Robyncottell
2021-01-08
5/5
All ok

Súvisiace produkty


Xiao termo hrnček Mijia tepelnej hrnček 500 ML Šálku Kávy hrnček s vekom ako Darček Pre Deti fľašu termosky nehrdzavejúcej ocele 316 linkovej
zľava

Xiao termo hrnček Mijia tepelnej hrnček 500 ML Šálku Kávy hrnček s vekom ako Darček Pre Deti fľašu termosky nehrdzavejúcej ocele 316 linkovej


€23.08 €16.16

xiao mijia fľašu Termosky 500 ML pohár Tepelnej Vákuové hrnček 12 hodín udržiavať v teple, studená voda narodeniny darček pre chlapca, dievča, žena priateľovi Package: Fľašu termosky *1 Nie je zahrnuté cestovné tašky

Vložiť do košíka
NOVÉ 2021 Mini Rc Infračervené, Indukčné, Diaľkové Ovládanie Rc Hračky 2ch Gyro Vrtuľník Drone Elektrické Indukčné Hračky Pre Deti, Darčeky
zľava

NOVÉ 2021 Mini Rc Infračervené, Indukčné, Diaľkové Ovládanie Rc Hračky 2ch Gyro Vrtuľník Drone Elektrické Indukčné Hračky Pre Deti, Darčeky


€22.70 €8.40

Mini RC Infračervené, Indukčné, Diaľkové Ovládanie RC Hračky 2CH Gyro, RC Vrtuľník Drone RC Vrtuľník je jedným z najlepšie lietajúci diaľkové ovládanie vrtuľníku. Vybavené zabudovaný gyroskop, tento RC vrtuľník vybavený úžasné vznáša výkon a veľkú

Vložiť do košíka
Xiao Mijia Wiha Skrutku-driver Kit 24 Presnosť Magnetické Bitov Alluminum Box Wiha DIY Každodenné Používanie skrutkovača Nastavte na Sklade
zľava

Xiao Mijia Wiha Skrutku-driver Kit 24 Presnosť Magnetické Bitov Alluminum Box Wiha DIY Každodenné Používanie skrutkovača Nastavte na Sklade


€18.29 €15.00

Veľké Skladom!!! Mijia verziu 24 v 1( dostali sme starú verziu (dostal wiha a mijia logom)a nová verzia(dostal Mijia logo len) na sklade, bude to poslať náhodným )!!!!!!!!!!!!! Informácie o produkte: 24 ks wiha presnosť skrutkovač bitov Vysokou presnosťou , Dvojité antikorózne

Vložiť do košíka
Pripojte Sa Do Nášho Newsletter